Paard & Koets 2018 
Kronenberg, the Netherlands 
photo © Rinaldo de Craen

Paard & Koets Horsedriving Kronenberg

Het is weer bijna zover! In het weekend van Pasen op Zaterdag 20 en Zondag 21 April staat Paard en Koets samen met de internationale wedstrijd Horsedriving Kronenberg weer op de agenda. Het decor is evenals vorig jaar het Equestrian centre de Peelbergen, een prachtige locatie waar zowel binnen als buiten van alles te beleven valt.

Ook wij zijn dit jaar weer van de partij, we zijn druk bezig met de laatste loodjes aan een aantal rijtuigen die op de beurs te zien zullen zijn. Het is altijd lastig om de diversiteit van onze wagen weer zo optimaal mogelijk te laten zien in het beperkte aantal rijtuigen dat kan worden geshowd.

Natuurlijk hopen wij ook deze editie weer veel enthousiaste menners te mogen begroeten in onze stand.

Dus graag tot ziens in Kronenberg, een prachtige locatie, gratis entree maar vooral een gezellig dagje uit voor de liefhebber van de paardensport.