Menu

+31(0)416-365155 info@hansvandermee.nl Log In

Recreatiewagen geschikt voor rolstoelen.

Project Details

  • Category: Huifwagens, Recreatiewagens

Recreatiewagen geschikt voor rolstoelen.

Deze grote recreatiewagen is speciaal gebouwd voor stichting paardrijden gehandicapten oost achterhoek.

De wagen is geheel aangepast voor rolstoel gebonden personen. Zo zijn de banken opklapbaar zodat er voldoende ruimte word gecreëerd voor 3 rolstoelen. Een extra lange aluminium rijplaat zorgt voor toegang tot de wagen, deze rijplaat kan onder de bodem van het rijtuig worden opgeborgen. Een lier is aanwezig om er voor te zorgen dat ook de meest moderne zelf aangedreven (zware) rolstoelen mee kunnen. Alle rolstoelen kunnen worden vastgezet d.m.v. een speciale verstelbare rails welke in de vloer is verwerkt. Ook gordels zijn aanwezig voor de veiligheid.

De wagen is onafhankelijk geveerd met schokbrekers en voorzien van hydraulische schijfremmen op de achterwielen. Ook is er rekening gehouden met het kunnen plaatsen van een huif.

Er is ruimte voor 12 volwassenen of 1 volwassene en 3 rolstoelen waarvan 1 langs het bok. deze persoon kan daarom ook zelf de leidsels in handen nemen!

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen bij het maken van een aangepaste wagen? informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder, geheel vrijblijvend natuurlijk!

 

Hans van der Mee Rijtuigen